Stor faglig stolthed - til konkurrencedygtige priser​

Brolægning & anlægsarbejde udført til tiden

​Med vores mere end 10 års erfaring og kompromisløse tilgang til arbejdet, er du sikret kompetent rådgivning og veludført anlægsarbejde og brolægning - til tiden!

Indhent gratis tilbud​

ENTREPRENØR MED MERE END 15 ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Velkommen til JH Entreprise & Service. Hos os finder du en professionel entreprenør, som står klar til at varetage mange forskellige opgaver for dig. Du kan trygt samarbejde med vores entreprenørfirma, idet vi har mere end 10 års erfaring i branchen. Vi servicerer kunder fra Grenå, Ebeltoft, Djursland og resten af Østjylland.

Vi er en professionel virksomhed, som aldrig går på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Vores faglige stolthed er stor, og vi er meget passionerede omkring vores arbejde. Hos os bliver dine ønsker og behov sat i centrum for arbejdet.​

Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør kan varetage mange forskellige opgaver, og derfor bør du ikke være tilbageholdende med at kontakte os for hjælp. Vi kan klare både store og små opgaver inden for blandt andet gravearbejde som eksempelvis:

  • ​Nedgravning af kabler
  • ​Udgravninger til nybyg/tilbyg
  • ​Planering
  • Nye græsplæner
  • ​Flisebelægninger
  • Støttemure
  • ​Understøbning
  • ​Gulvisolering.

Uanset hvilken form for entreprenørarbejde vores firma skal udføre hos dig, så garanterer vi konkurrencedygtige priser. Derudover kan du forvente en god service samt professionel rådgivning, hvilket sikrer det bedst mulige resultat. ​​

Bliv ringet op med et

Gratis tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på anlgsarbejde, brolægning eller andet entreprenørarbejde, så lad os ringe til dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vores entreprenør sammensætte et godt og uforpligtende tilbud til dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 71 72 75 89 eller på e-mail jh@jh-entreprise.dk, så hører du fra os hurtigst muligt..

​✔ Over 10 års erfaring

​✔ Tæt dialog, fra start til slut

​✔ Konkurrencedygtige priser

​✔ Stor faglig stolthed

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores entreprenørarbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på alt inden for brolægning, anlægsarbejde og entreprenørarbejde, så skriv til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JH Entreprise & Service

Skolegade 10

8961 Allingåbro


CVR: 39753065

Kontakt os

☎ Tlf.: 71 72 75 89

✉ E-mail: jh@jh-entreprise.dk

Følg os

Facebookside